Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de agua
-
200
g de judías verdes redondas frescas en trozos
nebo 200 g de judías verdes planas frescas en trozos -
30
g de cebolla
nebo 30 g de chalota - 1 - 2 chiles rojos frescos
- 1 hoja de salvia fresca (y 2-3 hojas más para decorar)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- 1 - 2 pellizcos de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 745 kJ / 178 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 9.4 g
- Tuk
- 13.6 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 393.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salteado de escarola con puerros
20 Min
Hamburguesas de calabacín con salsa tzatziki (HESTAN CUE)
40 min
Hummus de guisantes con judiones
45 min
Dip de alubias blancas con chips de chía y quinoa
40 min
Brandada de judías blancas
10 min
Crema de pepino y aguacate
5 min
Huevos camperos rellenos de hummus tricolor de aguacate, pimiento rojo y remolacha
30 min
Baba ganoush de calabaza
35 min
Muffins de calabaza con feta y de espinacas con provolone
1 Std.
Milhojas de berenjena y queso de cabra al pesto
50 min
Pizza vegetariana sin gluten
50 min
Hummus de remolacha
10 min