Zařízení & příslušenství
Rizoto s krémovou rukolou
Příprava 5min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
40 gramů rukoly
-
1000 gramů drůbežího vývaru horkého
-
60 gramů parmazánu na kousky
-
3 stroužky česneku
-
1 žloutek
-
20 gramů celých ořechů například vlašských, piniových
-
40 gramů olivového oleje plus navíc na zakápnutí
-
80 gramů cibule
-
30 gramů másla
-
300 gramů rýže arborio
-
150 gramů bílého vína, suchého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
11.08 g
Kalorie
2342 kJ /
559 kcal
Tuk
25.85 g
Vláknina
1.28 g
Sacharidy
71 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Tagliatelle s hráškovým pestem a pošírovaným vejcem
30min.
Špagety s chřestovou omáčkou
55min.
Hráškové rizoto s pancettou
30min.
Cuketové rizoto s krevetami
1hod. 15min.
Rizoto s houbami a špenátem
55min.
Houbové rizoto s mascarpone
30min.
Milánské rizoto
30min.
Špenátové rizoto
30min.
Houbové rizoto
40min.
Rizoto s parmazánem
30min.
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min.
Rizoto s dýní a taleggiem
45min.