
Zařízení & příslušenství
Rizoto s krémovou rukolou
Příprava 5min
Celkový 40min
4 porce
Suroviny
-
rukoly40 gramů
-
drůbežího vývaru horkého1000 gramů
-
parmazánu na kousky60 gramů
-
stroužky česneku3
-
žloutek1
-
celých ořechů například vlašských, piniových20 gramů
-
olivového oleje plus navíc na zakápnutí40 gramů
-
cibule80 gramů
-
másla30 gramů
-
rýže arborio300 gramů
-
bílého vína, suchého150 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
559 kcal /
2342 kJ
Protein
11.08 g
Tuk
25.85 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
1.28 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Itálie na talíři
76 recept
Česká republika
Česká republika