Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 gramů rukoly
- 1000 gramů drůbežího vývaru, horkého
- 60 gramů parmazánu, na kousky
- 3 stroužky česneku
- 1 žloutek
- 20 gramů celých ořechů, například vlašských, piniových
- 40 gramů olivového oleje, plus navíc na zakápnutí
- 80 gramů cibule
- 30 gramů másla
- 300 gramů rýže arborio
- 150 gramů bílého vína, suchého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2342 kJ / 559 kcal
- Protein
- 11.08 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 25.85 g
- Vláknina
- 1.28 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rizoto s kari a mrkví
30 min
Hráškové rizoto s pancettou
30 min
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40 min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30 min
Špenátové rizoto
30 min
Rizoto s dýní a taleggiem
45 min
Rizoto s parmazánem
30 min
Citrónovo-bazalkové kuře z jednoho hrnce s ricottou
30 min
Houbové rizoto s mascarpone
30 min
Rizoto se salsicciou a hráškem
40 min
Gratinovaný chřest se šunkou
1h 10 min
Avokádový salát s brusinkami a vlašskými ořechy
10min