Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de aceite vegetal
- 200 g de hongos shiitake frescos, en cuartos
- 150 g de zanahoria, en bastones (0.5 cm x 8 cm)
- 95 g de poro, en rebanadas delgadas
- 900 g de caldo de verduras
- 40 g de pasta miso
- 80 g de agua
- 250 g de tofu firme, en cubos (1 cm)
- sal fina, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 6 cebollas cambray, cortadas en rebanadas (3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 377 kJ / 90 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Robalo con jengibre, salsa de soya, arroz y verduras
40min
Curry de pescado con arroz basmati y bollos de yogur al vapor
50min
Arroz jazmín al vapor con té limón
40min
Sopa Thenthuk
1h
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30min
Sopa de setas
35min
Ramen japonés
1h 40min
Sopa de pollo asiática
45min
Sopa miso
40min
Falafel de coliflor y lentejas rojas
2 Std. 30 Min
Rebanadas de portobello con chimichurri de aguacate
30min
Misoshiru (sopa miso)
15 Min