Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de aceite vegetal
- 200 g de hongos shiitake frescos, en cuartos
- 150 g de zanahoria, en bastones (0.5 cm x 8 cm)
- 95 g de poro, en rebanadas delgadas
- 900 g de caldo de verduras
- 40 g de pasta miso
- 80 g de agua
- 250 g de tofu firme, en cubos (1 cm)
- sal fina, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 6 cebollas cambray, cortadas en rebanadas (3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 377 kJ / 90 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pancita de hongos
1 Std.
Sopa de setas
35 Min
Sopa de garbanzos con nopales
50 Min
Tabule TM6
1 godz. 30 min
Sopa de hongos y epazote
35 Min
Curry de coco y garbanzos con arroz de brócoli
13 godz. 10 min
Rollos veganos de verano
35 Min
Misoshiru (sopa miso)
15 dk
Sopa de cebada perla y hongos
50 Min
Curry de pescado con arroz basmati y bollos de yogur al vapor
50 Min
Ensalada de quinoa con tofu
55 dk
Tamales rancheros veganos
1 Std.