Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de aceite vegetal
- 200 g de hongos shiitake frescos, en cuartos
- 150 g de zanahoria, en bastones (0.5 cm x 8 cm)
- 95 g de poro, en rebanadas delgadas
- 900 g de caldo de verduras
- 40 g de pasta miso
- 80 g de agua
- 250 g de tofu firme, en cubos (1 cm)
- sal fina, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 6 cebollas cambray, cortadas en rebanadas (3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 377 kJ / 90 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de berenjena asada
40 Min
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45 min
Misoshiru (sopa miso)
15min
Sopa de cebolla TM6
55 min
Sopa de setas
35min
Masala chai (té chai)
20 min
Curry verde thai vegetariano
35min
Sopa de pollo asiática
45 min
Estofado Africano occidental de maní
50min
Sopa miso
40 Min
Sopa de chícharo y hierbabuena
30 min
Pancita de hongos
1h