Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de bouillon de volaille
- 450 g de filets de poulet, coupés en dés (1,5 cm)
- sel
- poivre moulu
- 150 g de blanc de poireau
- 150 g de carotte, coupée en bâtonnets
- 150 g de céleri branche, coupé en bâtonnets
- 150 g de fromage blanc nature
- 2 jaunes d'œufs
- 2 brins de feuilles de cerfeuil frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 931 kJ / 224 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâtes grecques au saumon et aux épinards
40 min
Boulettes suédoises aux courgettes
40 min
Gumbo de poulet façon cajun
35 min
Boulettes de porc, riz gluant et sauce soja-balsamique
12h 55min
Waterzoï de poulet
1 godz. 10 min
Chili con carne
30 min
Chilli con carne
40 min
Blancs de poulet à la pizzaiola
55 min
Papillotes de poulet au chorizo et céleri-rave
55 min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55 min
Waterzooï
1h 15min
Lohikeitto (soupe traditionnelle lapone)
40 min