Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de bouillon de volaille
- 450 g de filets de poulet, coupés en dés (1,5 cm)
- sel
- poivre moulu
- 150 g de blanc de poireau
- 150 g de carotte, coupée en bâtonnets
- 150 g de céleri branche, coupé en bâtonnets
- 150 g de fromage blanc nature
- 2 jaunes d'œufs
- 2 brins de feuilles de cerfeuil frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 931 kJ / 224 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blancs de poulet à la pizzaiola
55 Min
Rôti de porc farci à la pistache
1h 25min
Sauce béarnaise
15min
Cannelloni au porc, sauce aux légumes
1h
Curry de poulet Thaï rapide
40min
Boulettes suédoises aux courgettes
40min
Volaille au riesling
50 Min
Waterzooï
1 Std. 15 Min
Pâtes grecques au saumon et aux épinards
40min
Boulettes de bœuf à l'italienne
30min
Waterzoï de poulet
1 godz. 10 min
Carbonade flamande
1 Std. 45 Min