Kompatibilní verze
Filet de porc sauce au fenouil, haricots verts et purée de panais
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 - 600 g de filet de porc
- 110 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
- 1 - 2 pincées de poivre moulu
- 1 pincée d'ail en poudre
- ½ c. à café de romarin déshydraté et haché
- 60 g d'oignon, coupé en deux
- 300 g de bulbe de fenouil, en morceaux (2-3 cm)
- 1 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
- 1 c. à café de cube de bouillon de légumes
- 50 g d'échalotes
- 400 g de panais, coupé en morceaux (2 cm)
- 400 g de bouillon de légumes
- 250 g de haricots verts surgelés
- 1 - 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2338.9 kJ / 559 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Sacharidy
- 32.7 g
- Tuk
- 35 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 9.7 g
- Sodík
- 477.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de champignons des bois
25 min
Bœuf thaï et purée de patates douces
45 min
Riz étuvé aux champignons et aux herbes
1h
Yaourts maison
11h 30min
Mijoté de lapin et purée de patate douce
1h 5 min
Confiture de myrtilles
Žádné hodnocení
Courgettes farcies
45 min
Bâtonnets poitrine de porc et oignon
1h 20 min
Poulet sauce mole verde
1h 5 min
Bœuf bourguignon
1 Std. 40 Min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3 Std. 15 Min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1h