Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- 30 g d'échalote, coupée en deux
- 10 g d'huile d'olive
- 200 g de tomates, coupées en morceaux
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio
- 60 g de vin blanc sec
- 720 g d'eau
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 80 g de tomates séchées, coupées en morceaux
- 1 cube de bouillon (volaille, bœuf ou légumes)
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 12 tranches de coppa très fines
- 200 g d'artichauts à l'huile, égouttés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 916.7 kJ / 220 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 1519.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min
Risotto au pesto et au chèvre
30min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30min
Risotto aux asperges et au safran
35min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 Min
Salade de tranches de magret roulées au chèvre
30min
Risotto aux asperges
45min
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25 Min
Fregola sarda, tomates, lardons et petits pois
35min
Rôti de filet mignon farci, purée de chou-fleur au romarin
1 godz. 5 min