Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- 30 g d'échalote, coupée en deux
- 10 g d'huile d'olive
- 200 g de tomates, coupées en morceaux
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio
- 60 g de vin blanc sec
- 720 g d'eau
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 80 g de tomates séchées, coupées en morceaux
- 1 cube de bouillon (volaille, bœuf ou légumes)
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 12 tranches de coppa très fines
- 200 g d'artichauts à l'huile, égouttés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 916.7 kJ / 220 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 1519.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 Min
Risotto au citron, burrata et romarin
1 Std. 10 Min
Risotto au pesto et au chèvre
30 Min
Spaghetti o palmo
35 Min
Risotto aux raisins et gorgonzola
40 Min
Risotto aux asperges
45 Min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 Min
Pâtes aux asperges et pesto
45 Min
Gnocchis aux poires, noix de pécan et gorgonzola
1 Std. 20 Min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 Std. 15 Min
Risotto crémeux au camembert
35 Min
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40 Min