
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Capesante
- 20 g di scalogno
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- 50 g di brodo vegetale
- 1 pizzico di sale
- 30 grani di pepe rosa
- 18 capesante con la corolla sgusciate e lavate (vedere consigli)
Puré
- 300 g di latte intero
- 700 g di patate pelate e a fette sottili (3 mm)
- 1 pizzico di sale
- 30 g di burro
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 36 grani di pepe rosa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 352 kcal / 1473 kJ
- Protein
- 22.3 g
- Tuk
- 18.6 g
- Sacharidy
- 25.4 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamaro al burro alla camomilla e chutney piccante di Antonia Klugmann
2hod.
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1hod. 35min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1hod.
Capesante gratinate
30min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1hod.
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1hod.
Capesante ai funghi porcini
1hod. 20min
Sformatino di piselli su crema di peperoni e gambero rosso di Sicilia (di Antonio Lorenzon)
1hod. 30min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1hod. 20min
Capesante in crosta di pistacchi
30min