Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Capesante
- 20 g di scalogno
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- 50 g di brodo vegetale
- 1 pizzico di sale
- 30 grani di pepe rosa
- 18 capesante con la corolla, sgusciate e lavate (vedere consigli)
Puré
- 300 g di latte intero
- 700 g di patate, pelate e a fette sottili (3 mm)
- 1 pizzico di sale
- 30 g di burro
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 36 grani di pepe rosa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1473 kJ / 352 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Sacharidy
- 25.4 g
- Tuk
- 18.6 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di zucca e scampi
2 Std.
Sformatino di piselli su crema di peperoni e gambero rosso di Sicilia (di Antonio Lorenzon)
1h 30 min
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1h 35min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1 Std.
Filetto di vitello con composta di cipolle di Tropea e fragole
50 min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 min
Capesante glassate alla melagrana
50 min
Capesante gratinate
30 min
Capesante ai funghi porcini
1h 20 min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1 Std.
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1 Std.
Capesante in crosta di pistacchi
30 min