Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Capesante
- 20 g di scalogno
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- 50 g di brodo vegetale
- 1 pizzico di sale
- 30 grani di pepe rosa
- 18 capesante con la corolla, sgusciate e lavate (vedere consigli)
Puré
- 300 g di latte intero
- 700 g di patate, pelate e a fette sottili (3 mm)
- 1 pizzico di sale
- 30 g di burro
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 36 grani di pepe rosa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1473 kJ / 352 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Sacharidy
- 25.4 g
- Tuk
- 18.6 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2h
Salmone in salsa al curry con anelli di porro croccante
1h
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1 Std. 10 Min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1h
Salmone con salsa bernese e asparagi
50min
Capesante gratinate
30min
Capesante in crosta di pistacchi
30min
Rotolini di zucchine e salmone con salsa al curry
30min
Capesante ai funghi porcini
1h 20min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Coppe di gamberi e fagioli cannellini
30min