Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pomodorini confit
- 320 g di pomodorini ciliegia a metà e senza semi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di zucchero di canna grezzo
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Pasta brisée all'olio extravergine di oliva
- 200 g di farina tipo 00
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale integrale
Terminare la preparazione
- 150 g di Feta (formaggio greco), sbriciolata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1255.1 kJ / 300 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 29.3 g
- Tuk
- 18.7 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche di zucchine e fiori di zucchina
2h 20min
Plumcake salato con cavolfiore e arachidi
1h 30min
Quiche di salmone e porri
1h 25min
Quiche ai finocchi e porri
1h 10min
Crostata integrale salata con salsa di cipolle
1h 10min
Quiche broccoli e pesto
1h 10min
Sfogliata con burrata e fiori di zucca
1h 10min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10min
Quiche di spinaci e speck
2h
Quiche asparagi e bacon
1h 45min
Torta salata ai porri e cumino nero
1h 20 min
Tarte tatin ai pomodori
50min