Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pomodorini confit
- 320 g di pomodorini ciliegia a metà e senza semi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di zucchero di canna grezzo
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Pasta brisée all'olio extravergine di oliva
- 200 g di farina tipo 00
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale integrale
Terminare la preparazione
- 150 g di Feta (formaggio greco), sbriciolata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1255.1 kJ / 300 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 29.3 g
- Tuk
- 18.7 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Burger di fagioli e feta
1 Std. 35 Min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55min
Torta salata con melanzane e pomodoro
1 Std.
Frico
1 Std.
Tarte tatin ai pomodori
50min
Crostata salata con pere, Brie e prosciutto
1 Std. 30 Min
Rosti di patate con hummus di fave
2 Std.
Crostata integrale salata con salsa di cipolle
1 Std. 10 Min
Crocchette di ricotta e menta con salsa allo yogurt
1 Std.
Strudel di lattuga e burrata
1 Std. 20 Min
Strüdel uva e salsiccia
2 Std.
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 Std. 10 Min