Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 30 g di pinoli sgusciati
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di ceci bianchi in scatola, scolati e sciaquati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1434 kJ / 343 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 31.8 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 116.8 mg
Alternativní recepty
Contorno di zucca gratinata alle erbe aromatiche
40min
Polpettone di lenticchie (vegan)
2h
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Quiche ai finocchi e porri
1h 10min
Tarte tatin di cipolle di Tropea
1h 30min
Peperoni con capperi
40min
Vermicelli di scammaro
30min
Cous cous invernale
45min
Cous cous con pomodori secchi e piselli
40min
Millefoglie di mozzarella con pesto di sedano
30min
Farfalle al pesto di frutta secca e caprino
30min
Strüdel all'uva
1h