Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 30 g di pinoli sgusciati
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di ceci bianchi in scatola, scolati e sciaquati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1434 kJ / 343 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 31.8 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 116.8 mg
Alternativní recepty
Pesto alle foglie di carota
10 Min
Polpette di fagioli e rosmarino
20min
Cocottine di fave
40min
Chicche di pane al pomodoro (senza lattosio)
1h 10min
Polpettine di uva e formaggio ai pistacchi
45 Min
Pesto ai fiori di zucca e pinoli
10 Min
Pesto giallo noci e fiori di zucca
10 Min
Sformato di fagioli dell'occhio
50min
Millefoglie di mozzarella con pesto di sedano
30 Min
Salsa carciofi e fagioli
1h 10min
Burger piselli e ricotta
35min
Insalata di taccole e ceci in vasetto
35min