Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de tomates, en morceaux
- 6 belles feuilles de basilic frais
- 100 g d'eau
- 50 g de ricotta
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- 6 petites feuilles de romarin frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 913 kJ / 220 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de chou-fleur et poireau au paprika
40min
Soupe de poireaux au thym et au fromage frais
40min
Soupe de tomates et courgettes
55 min
Soupe à l'oignon
50min
Soupe de tomate aux copeaux de jambon de Bayonne
35min
Velouté de tomates à la crème
35min
Velouté de mâche au Curé Nantais
35min
Velouté de tomates
35min
Velouté de courgette et roquette
35min
Soupe de tomate au basilic
30min
Velouté d'endive
35min
Potage rouge tomate-poivron et croûtons à l'ail
35min