Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de tomates, en morceaux
- 6 belles feuilles de basilic frais
- 100 g d'eau
- 50 g de ricotta
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- 6 petites feuilles de romarin frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 913 kJ / 220 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe poireaux, brie et pommes de terre
35min
Velouté d'endive
35min
Velouté poireau-pomme de terre WW (ex- Weight Watchers®)
25min
Soupe de chou-fleur et poireau au paprika
40 menit
Soupe aux champignons des bois
45 min
Velouté poireaux-pommes de terre au saumon fumé
45 min
Soupe de tomates et courgettes
55min
Velouté de chou-fleur à la marocaine
1h 10min
Soupe de poireaux au thym et au fromage frais
40 menit
Velouté de tomates à la crème
35min
Potage rouge tomate-poivron et croûtons à l'ail
35min
Soupe de tomate au basilic
30min