Kompatibilní verze
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Fenchel, halbiert oder geviertelt
- 200 g Porree, nur weißer Teil
- 30 g Olivenöl
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Pfeffer
- 1 - 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 100 g Ziegenkäserolle, in Stücken
- 2 Eier
- 100 g Ricotta
- 375 g Blätterteig (aus der Kühltheke)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1719 kJ / 411 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 612 mg
Alternativní recepty
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1h
Bunte Gemüsepommes mit 2 Dips
40 dk
Gemüsepuffer mit Lachstopping
40 dk
Linsen-Moussaka
2hod. 30min
Zucchini-Kartoffel-Parmigiana
1 Std. 15 Min
Kräuterkuchen
2 godz.
Zucchini-Ricotta-Quiche mit Mandelblättchen
1 godz. 20 min
Nudelauflauf mit Blumenkohl und Scamorza
1h
Blätterteig-Tartes mit roten Zwiebeln und Ziegenkäse
1h
Spaghetti mit Grünkohl-Oliven-Pesto
20 dk
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1h
Rosenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Maronen
1sa 30 dk