
Kompatibilní verze
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Fenchel halbiert oder geviertelt
- 200 g Porree nur weißer Teil
- 30 g Olivenöl
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Pfeffer
- 1 - 2 Zweige Thymian abgezupft
- 100 g Ziegenkäserolle in Stücken
- 2 Eier
- 100 g Ricotta
- 375 g Blätterteig (aus der Kühltheke)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 411 kcal / 1719 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 34 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Sodík
- 612 mg
Alternativní recepty
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
45min
Tomaten-Ricotta-Quiche mit Spinat
1hod. 30min
Gemüsetarte
1hod.
Birnen-Mandel-Zwiebel-Quiche
1hod. 30min
Spargel-Zwiebelkuchen
1hod. 10min
Rote-Bete-Tarte
1hod. 30min
Kräuterkuchen
2hod.
Spinat-Crostini
20min
Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs
1hod. 15min
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50min
Flammkuchen mit Ziegenkäse, Birnen und Walnüssen
35min
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1hod. 15min