Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g Perlgraupen, mittel
- 400 g Wasser
- 10 g Rosinen
- ½ TL Curry
- 1 ¼ TL Salz
- 100 g Feigen, frisch, in Scheiben
- 100 g Feta, light, grob zerbröselt
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 10 g Senf
- 10 g Olivenöl
- 25 g Zitronensaft
- ½ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1702 kJ / 407 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 13.7 g
- Sodík
- 1534 mg
Alternativní recepty
Rosenkohl vom Blech mit Tahin-Quark
40 min
Locro Argentino
30 Min
Lauwarmer Linsensalat mit Johannisbeeren
1 godz.
Roter Ziegen-Streich
25 Min
Zwetschgen-Hähnchen-Salat mit Ziegenkäse
30 Min
Pilztopf mit Sonnenweizen
30 Min
Trauben-Käse-Quiche mit Walnüssen
45 Min
Chinakohl-Salat mit Croûtons und Lachs
20min
Blumenkohl-Reissalat mit Erbsen
45 Min
Gurken-Lachs-Ragout
30 Min
Gebratener Kichererbsensalat
45 Min
Gnocchi-Birnen-Salat mit Radicchio und Gorgonzola
45 Min