Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g Perlgraupen, mittel
- 400 g Wasser
- 10 g Rosinen
- ½ TL Curry
- 1 ¼ TL Salz
- 100 g Feigen, frisch, in Scheiben
- 100 g Feta, light, grob zerbröselt
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 10 g Senf
- 10 g Olivenöl
- 25 g Zitronensaft
- ½ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1702 kJ / 407 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 13.7 g
- Sodík
- 1534 mg
Alternativní recepty
Mediterraner Graupensalat
50min
Blumenkohl-Reissalat mit Erbsen
45min
Gebratener Kichererbsensalat
45min
Fenchel-Paprika-Salat mit Haselnuss-Dressing
30 Min
Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen
1hod. 10min
Schupfnudel-Salat mit Birnen, Bohnen und Speck
45min
Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle
40min
Birnen-Mandel-Zwiebel-Quiche
1hod. 30min
Gnocchi-Birnen-Salat mit Radicchio und Gorgonzola
45min
Mediterraner Dinkel-Salat
30 Min
Lauwarmer Linsensalat mit Johannisbeeren
1h
Bärlauch-Bulgur-Salat mit Cherry-Tomaten und Feta
1h