Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dressing
- 4 Stängel Dill, abgezupft
- 100 g Soja-Joghurtalternative natur
- 20 g Zitronensaft
- 100 g vegane Schmand-Alternative (z. B. Creme Vega®)
- 20 g Olivenöl
- 20 g Senf, mittelscharf
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
Reissalat und Fertigstellung
- 140 g Basmati-Reis
- 300 g Blumenkohlröschen
- 100 g Haselnüsse, gehackt
- 1 Zwiebel (ca. 40 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Sesamöl, geröstet, und etwas mehr zum Braten
- 100 g Erbsen, TK, aufgetaut
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 geh. TL Madras-Curry-Pulver
- 500 g Wasser
- 250 g Mini Pak Choi, längs geviertelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2119 kJ / 507 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 7.1 g
- Sodík
- 1030 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buntes Tomatengratin
1h 30 min
Safranreisbällchen auf Tomatensauce
2h 30min
Herbstlicher Nudelsalat mit Wachsbohnen und Champignons
1 godz.
Graupensalat mit Feigen und Feta
45 min
Zucchini-Rosenkohl-Pashtida
1 godz.
Blumenkohl-Korma
40 menit
Risoni-Gemüse-Topf mit Avocado
30min
Gerösteter Blumenkohl mit Pumpernickelcrunch und Sesam-Hollandaise
1 godz.
Curry-Couscous-Salat mit grünen Bohnen
30min
Auberginen-Tomaten-Curry
30min
Gebratener Kichererbsensalat
45 min
Gnocchi-Birnen-Salat mit Radicchio und Gorgonzola
45 min