Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g self-raising flour
- ¾ tsp baking soda
- 200 g caster sugar
- 1600 g water
- 150 g coconut milk, warm (see tips)
- 3 pandan leaves, tied into knots
- ⅛ tsp salt
- 3 eggs, A-sized (65 g each)
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 515 kJ / 123 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 224 mg
Alternativní recepty
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Pineapple Tarts
1h 30min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20 min
Chai Buey
1h 45min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2 Std. 25 Min
Gai Dan Gou (Chinese Steamed Egg Sponge Cupcakes)
30 min
Shallot Oil
25 min
Homemade Pandan Kaya
55min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Homemade Soy Milk
35 min