Zařízení & příslušenství
Traditional Mooncake
Příprava 1hod.
Celkový 2hod. 15min.
24 piece
Suroviny
Crust
-
peanut oil or any vegetable oil80 g
-
golden syrup lyle's180 g
-
alkaline water approx. 3 g (see tips)1 tsp
-
cake flour or top flour, sifted320 g
Filling
-
2 tbsp sesame oilrice wine or rose wine2 dashes
-
salted egg yolks24 pieces
-
red bean paste or lotus seed paste filling600 g
-
cake flour for dustingdash
-
egg yolk1 piece
-
water½ tbsp
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 piece
Sodík
37.4 mg
Protein
5.6 g
Kalorie
936.1 kJ /
223.7 kcal
Tuk
7.1 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
0.1 g
Sacharidy
34.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Mooncake Moments
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 min
Durian Snowskin Mooncake
No ratings
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2 h
Crystal Sweet Potato Mooncake
1 h 40 min
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50 min
Taiwanese traditional Pork floss
1 h 40 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1 h 15 min
Old Cucumber Soup
No ratings
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
No ratings
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 h
Sliced Fish Tofu Soup
2 h 10 min