Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g firm white fish fillets, skinless, cut into pieces (see Tips)
- 2 tsp salt, plus extra to taste
- 1 tsp ground white pepper
- 100 g ice cubes, plus extra for iced water (see Tips)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 800 g water, plus extra for iced water
- 1 garlic clove, cut into thin slices (optional)
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped, for garnishing
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 1826.2 kJ / 434.8 kcal
- Protein
- 80.9 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Tuk
- 9.9 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 6910.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chicken porridge with century egg
30min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15 min
Mantou buns
1h 30min
Kacangma (Motherwort Chicken)
35 Min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15 min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Sambal Petai Prawns
20 min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min