
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g firm white fish fillets skinless, cut into pieces (see Tips)
- 2 tsp salt plus extra to taste
- 1 tsp ground white pepper
- 100 g ice cubes plus extra for iced water (see Tips)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 800 g water plus extra for iced water
- 1 garlic clove cut into thin slices (optional)
- 2 sprigs fresh coriander leaves only, roughly chopped, for garnishing
- 1 spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 434.8 kcal / 1826.2 kJ
- Protein
- 80.9 g
- Tuk
- 9.9 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Sodík
- 6910.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mala Bakkwa
4hod. 35min
Pandan chiffon cake
5hod. 15min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4hod. 10min
Mantou buns
1hod. 30min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Chicken porridge with century egg
30min
Homemade Fish Ball Soup
2hod.
Kaya (coconut jam)
1hod. 10min
Teochew rice porridge with sweet potato
30min
Homemade Soy Milk
35min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Chicken Porridge With Century Egg
30min