
Zařízení & příslušenství
Yu wan tang (fish ball soup)
Příprava 25min
Celkový 40min
4 portions
Suroviny
-
firm white fish fillets skinless, cut into pieces (see Tips)500 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
ice cubes plus extra for iced water (see Tips)100 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
water plus extra for iced water800 g
-
garlic clove cut into thin slices (optional)1
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped, for garnishing2 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices, for garnishing1
Nutriční hodnoty na 4 portions
Kalorie
434.8 kcal /
1826.2 kJ
Protein
80.9 g
Tuk
9.9 g
Sacharidy
4.2 g
Vláknina
2.6 g
Nasycený tuk
2.8 g
Sodík
6910.3 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Around Asia
72 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland