Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g firm white fish fillets, skinless, cut into pieces (see Tips)
- 2 tsp salt, plus extra to taste
- 1 tsp ground white pepper
- 100 g ice cubes, plus extra for iced water (see Tips)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 800 g water, plus extra for iced water
- 1 garlic clove, cut into thin slices (optional)
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped, for garnishing
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 1826.2 kJ / 434.8 kcal
- Protein
- 80.9 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Tuk
- 9.9 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 6910.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Sambal chilli
35 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50 Min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 Min
Dried Shrimp Sambal
55 min
Braised Chicken Feet and Abalone
50 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min