Zařízení & příslušenství
Yu wan tang (fish ball soup)
Příprava 25min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
firm white fish fillets skinless, cut into pieces (see Tips)500 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
ice cubes plus extra for iced water (see Tips)100 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
water plus extra for iced water800 g
-
garlic clove cut into thin slices (optional)1
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped, for garnishing2 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices, for garnishing1
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 4 portions
Sodík
6910.3 mg
Protein
80.9 g
Kalorie
1826.2 kJ /
434.8 kcal
Tuk
9.9 g
Vláknina
2.6 g
Nasycený tuk
2.8 g
Sacharidy
4.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Around Asia
72 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Mock Fin Soup
35min.
Braised Chicken Feet and Abalone
50min.
Salted Vegetables Duck Soup
2hod. 5min.
Pandan chiffon cake
5hod. 15min.
Chicken porridge with century egg
30min.
XO sauce
1hod. 50min.
Fresh Prawn Paste
1hod. 20min.
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min.
Chicken Porridge With Century Egg
30min.
Aglio olio e peperoncino
35min.
Sambal Petai Prawns
20min.
Fried Beehoon
20min.