Yu wan tang (fish ball soup)
TM6 TM5 TM31

Yu wan tang (fish ball soup)

3.0 (8 hodnocení)

Suroviny

  • 500 g firm white fish fillets, skinless, cut into pieces (see Tips)
  • 2 tsp salt, plus extra to taste
  • 1 tsp ground white pepper
  • 100 g ice cubes, plus extra for iced water (see Tips)
  • 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 800 g water, plus extra for iced water
  • 1 garlic clove, cut into thin slices (optional)
  • 2 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped, for garnishing
  • 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing

Nutriční hodnoty
na 4 portions
Kalorie
1826.2 kJ / 434.8 kcal
Protein
80.9 g
Sacharidy
4.2 g
Tuk
9.9 g
Nasycený tuk
2.8 g
Vláknina
2.6 g
Sodík
6910.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty