Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g firm white fish fillets, skinless, cut into pieces (see Tips)
- 2 tsp salt, plus extra to taste
- 1 tsp ground white pepper
- 100 g ice cubes, plus extra for iced water (see Tips)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 800 g water, plus extra for iced water
- 1 garlic clove, cut into thin slices (optional)
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped, for garnishing
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 1826.2 kJ / 434.8 kcal
- Protein
- 80.9 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Tuk
- 9.9 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 6910.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chicken porridge with century egg
30 Min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40 Min
Kaya (coconut jam)
1 Std. 10 Min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 Std. 15 Min
Pandan chiffon cake
5 Std. 15 Min
Mantou buns
1 Std. 30 Min
Pulut panggang (grilled rice packets)
3h 30min
Serunding udang kering (dried shrimp floss)
1 Std. 10 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Sambal chilli
35 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.