Yu wan tang (fish ball soup)

Yu wan tang (fish ball soup)

3.0 8 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 40min.
4 portions

Suroviny

  • firm white fish fillets skinless, cut into pieces (see Tips)
    500 g
  • salt plus extra to taste
    2 tsp
  • ground white pepper
    1 tsp
  • ice cubes plus extra for iced water (see Tips)
    100 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • water plus extra for iced water
    800 g
  • garlic clove cut into thin slices (optional)
    1
  • fresh coriander leaves only, roughly chopped, for garnishing
    2 sprigs
  • spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices, for garnishing
    1

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 4 portions

Sodík 6910.3 mg
Protein 80.9 g
Kalorie 1826.2 kJ / 434.8 kcal
Tuk 9.9 g
Vláknina 2.6 g
Nasycený tuk 2.8 g
Sacharidy 4.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...