Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 200 - 450 g de apio nabo, en trozos (2-3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramos
- Kalorie
- 120 kJ / 28 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Zanahorias ralladas (200-450 g)
10min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Nabos al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Nabos al vapor (700-1000 g)
40min
Zanahorias ralladas (500-700 g)
10min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30min