
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g water en meer voor een ijsbad
- ijsblokje voor koeling
- 350 g asperges in stukken (ong. 3 cm)
- 200 g courgette in schijfjes (ong. 1 cm)
- 2 lente-uien gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 2 roze pompelmoes 50 g sap en de rest in partjes
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 2 tl chiazaad
- 80 g verse jonge spinazie
- 40 g walnoot, gepeld in stukken
- 1 el zonnebloempitten
- 1 el pompoenpitten
- 2 el verse bieslook versnipperd
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 240.5 kcal / 1010.5 kJ
- Protein
- 7.4 g
- Tuk
- 17.5 g
- Sacharidy
- 9.9 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 295.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Brak ocen
Ratatouille
40 min
Wortelsalade met sesamcrackers
1 godz.
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Brak ocen
Havertaart
Brak ocen
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15 min
Vegetarische kaasmuffins met hazelnoot
45 min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 godz.
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 min