Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 250 g de agua
- 40 g de setas shiitake secas
- 5 g de jengibre fresco en trozos
- 50 g de cebolleta recta en rodajas (5 mm)
- 40 g de zanahoria en trozos
-
100
g de repollo en trozos
nebo 100 g de kale en trozos - 20 g de salsa de soja
- 1 cucharadita de azúcar
Salsa
- 20 g de cebolleta recta en rodajas
- 5 g de jengibre fresco en trozos
- 40 g de miel
- 30 g de salsa de soja
- 10 g de aceite de sésamo tostado
- 30 g de vinagre de arroz
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
Montaje y terminación
- 26 obleas para gyoza congeladas (descongeladas)
- 200 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 212 kJ / 50 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 7.7 g
- Tuk
- 1.7 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 112.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bao buns de secreto ibérico
2h 30 min
Fideos salteados con setas y verduras (Chow mein vegetariano) - China
1óra
Naan indio
1h 40 min
Bao buns con gambones crujientes
1óra
Pasta de curry rogan josh - Subcontinente indio
10min
Maki sushi
1óra
Arroz blanco para sushi (Cocción de arroz)
1óra 15p
Curry madrás - Subcontinente indio
15min
Gyozas (empanadillas japonesas)
1óra
Pad thai de langostinos
30min
Dumplings chinos de repollo y carne de cerdo
1h 35min
Bao buns con salmón y espárragos
1óra