Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 250 g de agua
- 40 g de setas shiitake secas
- 5 g de jengibre fresco en trozos
- 50 g de cebolleta recta en rodajas (5 mm)
- 40 g de zanahoria en trozos
-
100
g de repollo en trozos
nebo 100 g de kale en trozos - 20 g de salsa de soja
- 1 cucharadita de azúcar
Salsa
- 20 g de cebolleta recta en rodajas
- 5 g de jengibre fresco en trozos
- 40 g de miel
- 30 g de salsa de soja
- 10 g de aceite de sésamo tostado
- 30 g de vinagre de arroz
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
Montaje y terminación
- 26 obleas para gyoza congeladas (descongeladas)
- 200 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 212 kJ / 50 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 7.7 g
- Tuk
- 1.7 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 112.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Menestra thai con salsa de ostras y arroz jazmín
45 Min
Gyozas (empanadillas japonesas)
1 Std.
Okonomiyaki (tortitas japonesas)
1 Std.
Arroz blanco para sushi (Cocción de arroz)
1 Std. 15 Min
Dumplings chinos de repollo y carne de cerdo
1 Std. 35 Min
Ramen vegano
1 Std.
Sopa de fideos japoneses
1 Std. 15 Min
Sopa de setas shiitake, pak choi y fideos - China
50min
Sopa de miso con vegetales
20 min
Ramen con pollo y pak choi - Japón
45 Min
Bao buns con gambones crujientes
1 Std.
Maki sushi
1 Std.