Gyozas vegetarianas de shiitake

Gyozas vegetarianas de shiitake

4.4 41 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
26 unidades

Suroviny

Relleno
  • 250 g de agua
  • 40 g de setas shiitake secas
  • 5 g de jengibre fresco en trozos
  • 50 g de cebolleta recta en rodajas (5 mm)
  • 40 g de zanahoria en trozos
  • 100 g de repollo en trozos
    100 g de kale, en trozos
  • 20 g salsa de soja
  • 1 cucharadita de azúcar
Salsa
  • 20 g de cebolleta recta en rodajas
  • 5 g de jengibre fresco en trozos
  • 40 g de miel
  • 30 g salsa de soja
  • 10 g de aceite de sésamo tostado
  • 30 g de vinagre de arroz
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida
Montaje y terminación
  • 26 obleas para gyoza congeladas (descongeladas)
  • 200 g de agua

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 unidad

Sodík 112.4 mg
Protein 1.3 g
Kalorie 212 kJ / 50 kcal
Tuk 1.7 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 0.6 g
Sacharidy 7.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...