Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Papadams
- 100 g de garbanzos secos
- 100 g de harina de trigo
- 10 g de aceite de girasol
- ½ cucharadita de pimentón
- ½ cucharadita de semillas de sésamo
- 1 pellizco de comino molido
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 2 pellizcos de sal
- 100 g de agua
Curry madrás de cordero
- 1000 g de carne de cordero deshuesada para guisar, en trozos de 3 cm
- 40 g de aceite de girasol
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 pellizcos de sal
- 10 g de jengibre fresco
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolla en trozos
- 4 cucharadas de zumo de limón
- 2 cucharadas de curry en polvo de Madrás
- 50 g de tomate concentrado
- 300 g de caldo de carne
- 300 - 500 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2812 kJ / 672 kcal
- Protein
- 39.4 g
- Sacharidy
- 22.1 g
- Tuk
- 47.4 g
- Nasycený tuk
- 14.5 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 671.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kibbeh con salsa de yogur
1 godz.
Cordero garam masala con arroz basmati
50min
Curry madrás - Subcontinente indio
15 Min
Curry verde tailandés de pollo (Kaeng khiao waan) - Tailandia
45min
Vindaloo de cordero - India
1 godz. 40 min
Curry tailandés de ternera con arroz glutinoso
50min
Tandoori masala - Subcontinente indio
10 min
Estofado de cordero con leche de coco (Rendang) - Malasia
55 min
Pan indio
45min
Fritos de cebolla (Bhaji) - India
30min
Curry de pollo ceilandés (Koththu roti) - Sri Lanka
1h 20min
Naan indio
1 godz. 40 min