Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 200 - 400 g de bulbos de hinojo, en cuartos
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramos
- Kalorie
- 96 kJ / 23 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 25 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 min
Concentrado de caldo de verduras
45 Min
Alcachofas con gremolata
45 Min
Fideos de zucchini con langostinos al estragón y manteca de lima
15min
"Arroz" de coliflor con mariscos
50 menit
Hinojo en cuartos al vapor (500-800 g) en Varoma
Žádné hodnocení
Apio al vapor (200-400 g) en cestillo
30 min
Menú: Sopa de guisantes y jengibre. Salmón al limón, brócoli y patatas
45 Min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 min
Ensalada de garbanzos con cebolla caramelizada
13h 30 min