Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de pepinos en vinagre en trozos (3-4 cm)
- 150 g de zanahoria en trozos (3-4 cm)
- 350 g de remolacha cruda en trozos (3-4 cm)
- 500 g de agua
- 250 g de papas en trozos pequeños (aprox. 1 cm)
- 100 g de arvejas congeladas
- 100 g de chucrut en conserva (volitelně)
- 50 g de cebolla de verdeo en rodajas finas
- 60 g de aceite de girasol
- 20 g de vinagre blanco (volitelně)
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 ramitas de eneldo fresco y un poco más decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 583 kJ / 139 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastel de carne y calabaza
1u.
Papas con salsa brava
1 godz. 30 min
Salsa de tomate estilo italiano
35min
Cheesecake porteña
4 godz. 20 min
Mousse de chocolate
3ωρ. 10 λεπτ.
Puchero Uruguayo
1 Std. 20 Min
Salsa para pastas: pesto de espinaca
5min
Tabulé de coliflor al vapor
40min
Ensalada templada de couscous y calabaza
30 min
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Puré de papas, espinaca y queso
30 min
Risotto con hongos a la cerveza
40min