Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de pepinos en vinagre en trozos (3-4 cm)
- 150 g de zanahoria en trozos (3-4 cm)
- 350 g de remolacha cruda en trozos (3-4 cm)
- 500 g de agua
- 250 g de papas en trozos pequeños (aprox. 1 cm)
- 100 g de arvejas congeladas
- 100 g de chucrut en conserva (volitelně)
- 50 g de cebolla de verdeo en rodajas finas
- 60 g de aceite de girasol
- 20 g de vinagre blanco (volitelně)
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 ramitas de eneldo fresco y un poco más decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 583 kJ / 139 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Manojos de ejotes y papas al vapor
55 min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1h 25min
Yoghurt de vainilla
12h 20min
Ñoquis (sin huevo)
1h 40 min
Puchero
1h
Peceto al vapor con salsa de tomate
2 Std.
Zapallitos rellenos de arroz y carne
1h
Dip de tomates secos
5 Min
Ensalada de quinoa con chauchas verdes
Žádné hodnocení
Sopa de apio y zapallito
35 min
Bondiola con cremoso de batata
1h 20 min
Helado de palta y banana
5 Min