Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
500
g carne de javali cortada em cubos
nebo 500 g pá de porco desossada cortada em cubos - 200 g cenoura cortada em pedaços
- 180 g cebola cortada em quartos
- 500 g vinho tinto
- 6 dentes de alho esmagados
- 1 ramo de mistura de ervas aromáticas frescas (tomilho, salsa e louro)
- 6 bagas de zimbro
- 6 grãos de pimenta preta
- 1 laranja (casca, só a parte laranja)
- 3 c. chá de sal
- 30 g azeite
- 30 g banha
- 10 g aguardente
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 350 g leite
- 30 g manteiga
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2173.8 kJ / 519.5 kcal
- Protein
- 24.9 g
- Sacharidy
- 45.1 g
- Tuk
- 19.8 g
- Nasycený tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 1233 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jardineira de frango
35 Min
Sopa de entulho com tortellini
30 Min
Tabuleiro doce e salgado
20 Min
Empadão de atum
1h 10min
Sopa de feijão-verde
1h 10min
Sopa proteica de lentilhas e feijão-preto
40min
Serradura de chocolate
3 Std. 20 Min
Perca com crosta de café
Žádné hodnocení
Bacalhau no forno
45min
Fusilli com mascarpone e nozes
30 Min
Lombos de bacalhau com molho verde
40min
Migas de batata à alentejana
45min