
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
500
g carne de javali cortada em cubos
nebo 500 g pá de porco desossada cortada em cubos - 200 g cenoura cortada em pedaços
- 180 g cebola cortada em quartos
- 500 g vinho tinto
- 6 dentes de alho esmagados
- 1 ramo de mistura de ervas aromáticas frescas (tomilho, salsa e louro)
- 6 bagas de zimbro
- 6 grãos de pimenta preta
- 1 laranja (casca, só a parte laranja)
- 3 c. chá de sal
- 30 g azeite
- 30 g banha
- 10 g aguardente
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 350 g leite
- 30 g manteiga
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 519.5 kcal / 2173.8 kJ
- Protein
- 24.9 g
- Tuk
- 19.8 g
- Sacharidy
- 45.1 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Nasycený tuk
- 7.6 g
- Sodík
- 1233 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gelados proteicos
4hod. 30min
Sopa Indonésia de noodles com almôndegas (Mie Bakso)
1hod.
Tábua do mar
1hod. 20min
Sangria de rosé com melancia
15min
Tortilha de batata a vapor - TM6
45min
Folhados de salada russa
1hod.
Feijoada de chocos
45min
Bolo de Vinagre
Žádné hodnocení
Uma sensação verde
15min
Amêijoas à Bimby®
2hod. 30min
Sopa de feijão e espinafres
30min
Arroz de cenoura
30min