Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
500
g carne de javali cortada em cubos
nebo 500 g pá de porco desossada cortada em cubos - 200 g cenoura cortada em pedaços
- 180 g cebola cortada em quartos
- 500 g vinho tinto
- 6 dentes de alho esmagados
- 1 ramo de mistura de ervas aromáticas frescas (tomilho, salsa e louro)
- 6 bagas de zimbro
- 6 grãos de pimenta preta
- 1 laranja (casca, só a parte laranja)
- 3 c. chá de sal
- 30 g azeite
- 30 g banha
- 10 g aguardente
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 350 g leite
- 30 g manteiga
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2173.8 kJ / 519.5 kcal
- Protein
- 24.9 g
- Sacharidy
- 45.1 g
- Tuk
- 19.8 g
- Nasycený tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 1233 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gelado de banana e canela sem açúcar
5 min
Caldeirada de corvina
1h 50min
Curgetes recheadas com arroz e carne
1 godz. 5 min
Lasanha de curgete - TM6
2h 15 min
Arroz de cenoura
30 min
Rancho
13h 35min
Empadas de bacalhau
1j 20 menit
Bolo das 7 rosas
1 Std. 45 Min
Bolos da sorte
30 min
Arroz de ervilhas com salsichas
30 min
Pão-de-ló de Freitas
45 Min
Empadão de bacalhau e camarão
1j 30 menit