Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g arroz basmati
- 750 g água
- 1 ¼ - 1 ¾ c. chá de sal
- 20 g óleo de colza
- 3 dentes de alho
- 400 g perna de frango s/ pele e s/ osso cortada em cubos (3 cm aprox.), seca com papel absorvente
- 1 lata pêssego em calda em metades (820-850 g aprox.) - 8 metades
- 3 c. chá de ervas de Provence
- ½ c. chá de pimenta preta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2376 kJ / 567.5 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 86.3 g
- Tuk
- 15.8 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 783.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peru com molho de cogumelos
40min
Tiras de peru com molho cremoso
45 min
Frango de cebolada à angolana
30min
Penne com carne picada
45 min
Bifes de peru recheados e arroz a vapor
1h
Bife com couve e massa chinesa
55min
Salada, massa com carne guisada e sobremesa de chocolate de morango
35min
Frango com puré de maçã e aipo e pedaços de abóbora
40min
Rancho
13h 35min
Salteado de vitela com ananás e especiarias
8h 30 min
Bolachas de banana
25 phút
Crepes de salmão
1h