Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g arroz basmati
- 750 g água
- 1 ¼ - 1 ¾ c. chá de sal
- 20 g óleo de colza
- 3 dentes de alho
- 400 g perna de frango s/ pele e s/ osso cortada em cubos (3 cm aprox.), seca com papel absorvente
- 1 lata pêssego em calda em metades (820-850 g aprox.) - 8 metades
- 3 c. chá de ervas de Provence
- ½ c. chá de pimenta preta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2376 kJ / 567.5 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 86.3 g
- Tuk
- 15.8 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 783.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fusilli com frango no forno
35min
Frango pizzaiola com massa fresca
30min
Iogurte proteico de baunilha com pudim de chia
12 godz. 15 min
Medalhões de pescada com vinho branco e berbigão
30min
Salmão no forno com tomate seco
30min
Doce de pêssego e leite condensado
30min
Papelotes de frango com cogumelos e massa pérola com couve kale
1 Std. 45 Min
Massa de frango com cebola, salada quente de legumes e bolo de chocolate a vapor
1 godz. 5 min
Menu: Rolos de frango com legumes e Creme de legumes versátil
1小时
Frango Tikka Masala com massa
45 Min
Tiras de vaca e espargos salteados
30min
Arroz vaporizado
35min