Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g arroz basmati
- 750 g água
- 1 ¼ - 1 ¾ c. chá de sal
- 20 g óleo de colza
- 3 dentes de alho
- 400 g perna de frango s/ pele e s/ osso cortada em cubos (3 cm aprox.), seca com papel absorvente
- 1 lata pêssego em calda em metades (820-850 g aprox.) - 8 metades
- 3 c. chá de ervas de Provence
- ½ c. chá de pimenta preta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2376 kJ / 567.5 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 86.3 g
- Tuk
- 15.8 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 783.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guisado de peru com alho
45 min
Frango com pimentos, cebola e arroz
1 Std.
Arroz de frango com caril
40 min
Frango com molho vermelho e arroz de pimentos
35 min
Salada de peixe-espada com vinagreta de coentros
30 min
Tiras de peru com molho cremoso
45 min
Peixe com citrinos e arroz de cenoura
35 min
Cubinhos de frango salteados com cogumelos e molho tamari
35 min
Caril de frango com arroz
45 min
Arroz basmati
35 min
Arroz basmati de ervas e açafrão com frango
35 min
Pescada com ovos e arroz de alho e coentros
40 min