
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g arroz basmati
- 750 g água
- 1 ¼ - 1 ¾ c. chá de sal
- 20 g óleo de colza
- 3 dentes de alho
- 400 g perna de frango s/ pele e s/ osso cortada em cubos (3 cm aprox.), seca com papel absorvente
- 1 lata pêssego em calda em metades (820-850 g aprox.) - 8 metades
- 3 c. chá de ervas de Provence
- ½ c. chá de pimenta preta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 567.5 kcal / 2376 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 15.8 g
- Sacharidy
- 86.3 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Sodík
- 783.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guisado cremoso de peru com bacon e alho-francês
35min
One pot de massa com salsicha
30min
Menu: Creme de legumes, Frango com batata e ervilhas e Vulcões de chocolate
1hod.
Menu pais e filhos: Frango, puré de abóbora e arroz branco
45min
Carbonara de salsichas
40min
Lombos de bacalhau com molho verde
40min
Guisado de frango com chouriço e batata
50min
Noodles de cenoura com bolonhesa
35min
Pilaf de arroz selvagem com porco
1hod. 10min
Penne de atum com manjericão
35min
Frango com pimentos, cebola e arroz
1hod.
Bolonhesa
1hod. 10min