Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
Crêpes
- 50 g di burro + q.b.
- 600 g di latte
- 250 g farina tipo 00
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 600 g di latte intero
- 40 g di burro a pezzi
- 50 g farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (volitelně)
Ripieno di salsiccia e asparagi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di porro a pezzi
- 350 g di salsiccia spellata, a pezzi
- 300 di asparagi a pezzetti (1 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di acqua
- 100 g di brodo vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3101.7 kJ / 741.3 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 47.1 g
- Nasycený tuk
- 21.1 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 1280.9 mg
Alternativní recepty
Crespelle con radicchio e noci
2 godz.
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1 godz.
Mini quiche con porri e Montasio (senza glutine)
2 godz. 30 min
Sformatini di patate con cuore filante
40min
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1 godz.
Sformatini patate e porri
55min
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2 godz. 30 min
Torta di paccheri in piedi con prosciutto e piselli
1h 30min
Caramelle ricotta e pere in salsa di speck
1h 30min
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45 min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1h 30min
Crespelle agli asparagi
1h 30min