Brochetas de rape con crema de almendra y azafrán

Brochetas de rape con crema de almendra y azafrán

4.0 5 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 50min
18 unidades

Suroviny

Salsa de almendras y azafrán
  • de romero fresco (de 14-15 cm)
    18 ramitas
  • de lomo de rape (sin piel ni hueso) en dados de 2 cm
    600 - 700 g
  • de tomates secos en aceite en trozos de 2 cm
    100 g
  • sal
  • pimienta molida
  • de mantequilla
    50 g
  • de chalota
    100 g
  • diente de ajo
    1
  • de hebras de azafrán
    1 - 2 pellizcos
  • de caldo de pescado
    400 g
  • de almendra molida
    30 g
  • de pimienta molida
    1 - 2 pellizcos
  • de sal
    ½ cucharadita

Nutriční hodnoty na 1 unidad

Kalorie 58 kcal / 244 kJ
Protein 6.2 g
Tuk 3.4 g
Sacharidy 0.7 g
Vláknina 0.3 g
Nasycený tuk 1.5 g
Sodík 60.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...