
Kompatibilní verze
Brochetas de rape con crema de almendra y azafrán
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa de almendras y azafrán
- 18 ramitas de romero fresco (de 14-15 cm)
- 600 - 700 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en dados de 2 cm
- 100 g de tomates secos en aceite en trozos de 2 cm
- sal
- pimienta molida
- 50 g de mantequilla
- 100 g de chalota
- 1 diente de ajo
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 400 g de caldo de pescado
- 30 g de almendra molida
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- ½ cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 58 kcal / 244 kJ
- Protein
- 6.2 g
- Tuk
- 3.4 g
- Sacharidy
- 0.7 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Sodík
- 60.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mejillones con salsa de puerro y mostaza
50min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1hod.
Crema de mascarpone, paté de berenjena y confitura de tomate
1hod. 30min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25hod.
Tartaletas de chipirones con mozzarella
1hod. 10min
Navajas con crema de verduras al aroma de cítricos
45min
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50min
Croqueta de gambón y berberecho en vaso
20min
Patatitas con mayonesa de caviar y salmón ahumado
45min
Tostas con bombón de salmón
2hod. 30min
Alcachofa en su crema con gambas y jamón
1hod.
Emulsión de patata con pulpo
50min