Kompatibilní verze
Brochetas de rape con crema de almendra y azafrán
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa de almendras y azafrán
- 18 ramitas de romero fresco (de 14-15 cm)
- 600 - 700 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en dados de 2 cm
- 100 g de tomates secos en aceite en trozos de 2 cm
- sal
- pimienta molida
- 50 g de mantequilla
- 100 g de chalota
- 1 diente de ajo
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 400 g de caldo de pescado
- 30 g de almendra molida
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- ½ cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 244 kJ / 58 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 0.7 g
- Tuk
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 60.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 Std. 10 Min
Tartaletas de chipirones con mozzarella
1 Std. 10 Min
Trifle de frutos rojos al cava
1h 45 min.
Tartar de bacalao y sandia
40 Min
Bruschetta de langostinos con cebolla roja
30 Min
Terrina de salmón con mango
3 godz. 20 min
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50 Min
Coca de chipirones y boletus al ajillo
40 Min
Navajas con crema de verduras al aroma de cítricos
45 Min
Canelones de pescado y marisco con bechamel trufada
1h 45 min.
Crêpes con salmón ahumado y crema de queso
50 Min
Emulsión de patata con pulpo
50 Min