Kompatibilní verze
Costillas de cordero asadas con salsa de castañas y oporto
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Adobo
- 2 dientes de ajo
- 10 g de vino de Oporto
- 50 g de miel
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
Cordero y salsa de oporto y castañas
- 1000 - 1200 g de costillar de cordero lechal entero
- 4 ramitas de romero fresco
- 100 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de vino de Oporto
- 50 g de castañas secas peladas (puestas a remojo durante mínimo 24 h)
- 150 g de caldo de carne
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2070 kJ / 495 kcal
- Protein
- 34.75 g
- Sacharidy
- 16.62 g
- Tuk
- 31.73 g
- Vláknina
- 1.23 g
Alternativní recepty
Chawan mushi (flan salado japonés)
35 Min
Boletus con foie en papillote
30min
Helado frito con sirope de chocolate
1 godz. 5 min
Magret de pato con salsa de soja y mirin
30min
Crema de ostras
20 min
Dry martini. Mezclado, no agitado (Casino Royale)
5 min
Chuletitas a la brasa (Francis Paniego)
3h
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 Std.
Albóndigas con setas
35 Min
Agua de Sevilla
5 min
Cabrito lechal a la miel con batatas y puré de coliflor
1h
Albóndigas de cerdo con chucrut y patatas
45min