Kompatibilní verze
Costillas de cordero asadas con salsa de castañas y oporto
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Adobo
- 2 dientes de ajo
- 10 g de vino de Oporto
- 50 g de miel
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
Cordero y salsa de oporto y castañas
- 1000 - 1200 g de costillar de cordero lechal entero
- 4 ramitas de romero fresco
- 100 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de vino de Oporto
- 50 g de castañas secas peladas (puestas a remojo durante mínimo 24 h)
- 150 g de caldo de carne
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2070 kJ / 495 kcal
- Protein
- 34.75 g
- Sacharidy
- 16.62 g
- Tuk
- 31.73 g
- Vláknina
- 1.23 g
Alternativní recepty
Lubina a la cantonesa - China
25 Min
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30 Min
Mejillones marinados con crema de azafrán
40 Min
Truchas con verduras y salsa holandesa
50 Min
Chuletitas a la brasa (Francis Paniego)
3 Std.
Rosbif
26h 20 min
Chuletón a la brasa con salsa de oporto y pimientos con provoleta
1 Std. 10 Min
Gambones o langostinos marinados en papillote
2 Std. 30 Min
Cordero guisado con uvas blancas
1 Std.
Christmas trifle
3 Std. 30 Min
Salsa de carne. Verduras al vapor
50 Min
Solomillo Wellington
2 Std.