![Chicharro con aceitunas y alcaparras Chicharro con aceitunas y alcaparras](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BC87053B-B6F1-4134-9501-D1EF5AC19AA2/Derivates/BD635949-1A12-4B5C-8B4A-183B3D835A9E.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de aceitunas negras sin hueso
- 1 cucharada de alcaparras
- 1 tomate maduro
- ½ cebolla (aprox. 120 g)
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de vino blanco
- 2 chicharros limpios en filetes
- 1 pellizco de pimienta molida
- 500 g de agua para el vapor
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1257 kJ / 300 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bonito a la riojana
50min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55min
Bacalao Club Ranero
1小时
Rollitos de lenguado con piperrada
30min
Rodaballo en papillote con espárragos
30min
Congrio con guisantes y mejillones
35min
Salmonetes en papillote con guarnición de verduras
25min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10min
Palometa con salsa de tomate y pimientos
30min
Conejo al chilindrón
1小时
Caballa con pisto de calabacín
30min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 分钟