Chicharro con aceitunas y alcaparras

Chicharro con aceitunas y alcaparras

4.0 4 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 raciones

Suroviny

  • 30 g de aceitunas negras sin hueso
  • 1 cucharada de alcaparras
  • 1 tomate maduro
  • ½ cebolla (aprox. 120 g)
  • 2 - 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 cucharadita de sal
  • 30 g de vino blanco
  • 2 chicharros limpios en filetes
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 500 g de agua para el vapor

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 15 g
Kalorie 1257 kJ / 300 kcal
Tuk 25 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...