Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de aceitunas negras sin hueso
- 1 cucharada de alcaparras
- 1 tomate maduro
- ½ cebolla (aprox. 120 g)
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de vino blanco
- 2 chicharros limpios en filetes
- 1 pellizco de pimienta molida
- 500 g de agua para el vapor
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1257 kJ / 300 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25 Min
Marmitako para dos
30 Min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10min
Congrio con guisantes y mejillones
35 Min
Bonito en escabeche
24hod. 25min
Salmón con salsa de naranja
25 Min
Truchas en escabeche
12h 30min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 Min
Ragú de salmón en salsa de alcaparras
50 Min
Bonito a la riojana
50 Min
Dorada a la veneciana
55min
Palometa con salsa de tomate y pimientos
30 Min