Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de aceitunas negras sin hueso
- 1 cucharada de alcaparras
- 1 tomate maduro
- ½ cebolla (aprox. 120 g)
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de vino blanco
- 2 chicharros limpios en filetes
- 1 pellizco de pimienta molida
- 500 g de agua para el vapor
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1257 kJ / 300 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marmitako para dos
30 min
Sopa de trucha del Órbigo
35min
Ragú de salmón en salsa de alcaparras
50min
Bonito a la riojana
50min
Congrio y patatas al vapor con tomate rústico
45 min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 min
Sorropotún cántabro con chicharro
40min
Dorada a la veneciana
55min
Congrio con guisantes y mejillones
35min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10min