Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cucharadita de semillas de comino
- ½ cucharadita de semillas de cilantro
- 1 anís estrellado
- 10 - 15 g de lemon grass fresco cortado en trozos (de 1 cm)
- 30 g de chalotas
- 2 dientes de ajo
- 1 trozo de jengibre fresco de aprox. 2 cm
- ½ - 1 chile rojo fresco
- 20 g de aceite de girasol
- ¼ cucharadita de canela molida
- 50 g de pulpa de tamarindo
- 30 g de azúcar moreno
- 1 cucharada de coco rallado (10 g)
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 60 g de vino blanco
- 200 g de agua
- 30 muslitos de codorniz (450 g) sin el hueso fémur
- 5 ramitas de cilantro fresco picadas
- 1 cucharadita de piel de limón rallada
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 150 kJ / 36 kcal
- Protein
- 3.04 g
- Sacharidy
- 1.14 g
- Tuk
- 2.13 g
- Vláknina
- 0.06 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de cangrejo
35min
Mantequilla Suzette
5min
Salsa Chorón (Espesar)
20min
Semifrío de castañas con salsa de nueces
4 Std. 30 Min
Soufflé al Grand Marnier®
1h
Gambones o langostinos marinados en papillote
2hod. 30min
Gambones a la parrilla con ensalada agridulce de cebolla roja y cherrys
30min
Tayín de dorada
1h
Merengues con nata y coco
6 Std. 30 Min
Perdices confitadas
26h 30min
Mejillones con salsa de vino blanco y nata
45 Min
Salsa de Pedro Ximénez
35min