Kompatibilní verze
Tagliatelle al nero di seppia con pomodorini neri e gamberi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tagliatelle
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 5 g di nero di seppia liquido
- 1 pizzico di sale
Gamberi e pomodini neri
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco
- 500 g di pomodorini neri, a metà
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 20 gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
Terminare la preparazione
- 1 lime, la scorza grattugiata finemente
- 2 pizzichi di pepe rosa macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1748.5 kJ / 418 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Sacharidy
- 61.7 g
- Tuk
- 14.1 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 752.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 Std. 25 Min
Panino con polpo
6 Std. 30 Min
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 Min
Tagliolini con gamberoni e ricotta all'arancia
1 Std.
Lasagnette al nero con ragù di polpo
1 Std. 20 Min
Spiedini di mazzancolle con salsa al mango
55 Min
Spaghetti al nero di seppia con salsa al Parmigiano Reggiano
45 Min
Intreccio d'amore
1h 30min
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1 Std.
Trittico d'autore
2 Std.
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1 Std.
Riso con pesce in salsa agrodolce
Žádné hodnocení