Zařízení & příslušenství
筊白筍炒雪菜
Příprava 10min.
Celkový 20min.
2 人份
Suroviny
-
雪菜 切小段(約1公分)30 克
-
薑10 克
-
油10 克
-
新鮮毛豆仁50 克
-
筊白筍 切小丁100 克
-
糖¼ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
4.533 g
Kalorie
397 kJ /
94 kcal
Tuk
5.917 g
Vláknina
2.824 g
Sacharidy
7.189 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan