Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2250 g água
- 500 g couve-lombarda cortada em tiras
- 150 g cebola
- 2 dentes de alho
- 150 g cenoura
- 150 g tomate em pedaços
- 30 g azeite
- 100 g bacon em cubos
- 150 g vinho branco
- 1 farinheira
- ½ chouriço de carne
- 450 g carne de borrego cortado em pedaços
- 1 folha de louro
-
2
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 2 cubos de caldo de legumes - 500 g feijão-branco cozido escorrido
- 500 g feijão-manteiga cozido escorrido
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 753 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 47 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feijoada
1h 10 min
Jardineira de carne
1 Std. 5 Min
Arroz de marisco
45 min
Guisado de porco com grão
1h 45 min
Torta de cacau
45 min
Borrego guisado com batatinha nova
55 min
Frango com cerveja
40 min
English breakfast à portuguesa
1 Std. 15 Min
Guisado de frango com gnocchi de batata-doce
1 Std.
Caldeirada à algarvia
3 Std.
Guisado de frango com feijão-branco e manjericão
35 min
Feijoca com entrecosto
1 Std.