Kompatibilní verze
Sopa de Santa Teresinha à maneira da Margarida
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 35 g azeite
- 400 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 100 g cenoura cortada em cubos
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
nebo 1 cubo de caldo de galinha - 1 c. chá de sal
- 1200 g água
- 6 ovos
- 120 g arroz
- 200 g ervilhas descongeladas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1203.9 kJ / 287.8 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 38.3 g
- Tuk
- 10.3 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 480.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa 2 feijões
45min
Sopa rica
1h 10min
Sopa de amêndoa
45min
Sopa de feijão-frade e espinafres
35min
Sopa de feijão branco e nabiças
50min
Sopa da horta
55min
Sopa de feijão-verde com farinheira
35min
Sopa de grão e linguiça
25min
Sopa de feijão-frade com nabiças
40min
Sopa primavera
40min
Creme de batata com ovo cozido
40min
Sopa de feijão frade com coentros
30min