Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g queijo parmesão
- 15 g salsa
- 35 g azeite
- 3 dentes de alho
- 200 g cebola cortada em lâminas
- 400 g bacalhau demolhado e desfiado
- 350 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de orégãos
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos (1-2 cm)
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 300 g leite
- 30 g manteiga
- 1 pitada de noz-moscada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1644 kJ / 393 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empadão de peixe
1u.
Empadão de arroz e carne
1h 15min
Empadão de peixe e ervilhas
1h 30 min
Arroz de couve-galega com filetes no forno
45 min
Gratinado de peixe
1h 10min
Empadão de bacalhau com camarão e espinafres
1h 10min
Empadão de carne
1u. 20min
Empadão de peixe
1h 15min
Açordas de peixe com curgete
1u.
Tortilha de bacalhau com todos
1u.
Empadão de batata-doce e bacalhau
1h 40min
Bacalhau com broa e pimentos
1u.