Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de manzana y trigo
- 150 g de agua
- 15 g de pie de masa de manzana y trigo
- 150 g de harina de fuerza
Masa principal
- 40 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 175 g de agua fría
- 300 g de sémola de trigo duro fina
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 8375 kJ / 2001 kcal
- Protein
- 62.1 g
- Sacharidy
- 330.3 g
- Tuk
- 55.2 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 45.1 g
- Sodík
- 4755.8 mg
Alternativní recepty
Brioche rápido
1h 50 min
Pan blanco
3h 10 min
Pan corsario doble
Žádné hodnocení
Pan retorcido con masa madre
16h
Baguettes parisiennes
15h 30min
Panecillos de espelta
16 Std. 30 Min
Masa madre en polvo
24 godz. 10 min
Pan de centeno y manteca
16h
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Pan payés con masa madre
16h