Pan Venecia

Pan Venecia

4.4 7 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 17hod. 10min.
1 unidad

Suroviny

Masa madre de manzana y trigo
  • 150 g de agua
  • 15 g de pie de masa de manzana y trigo
  • 150 g de harina de fuerza
Masa principal
  • 40 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
  • 175 g de agua fría
  • 300 g de sémola de trigo duro fina
  • 5 g de levadura prensada fresca
  • 2 cucharaditas de sal (10-12 g)

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 unidad

Sodík 4755.8 mg
Protein 62.1 g
Kalorie 8375 kJ / 2001 kcal
Tuk 55.2 g
Vláknina 45.1 g
Nasycený tuk 7.7 g
Sacharidy 330.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...