Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de manzana y trigo
- 150 g de agua
- 15 g de pie de masa de manzana y trigo
- 150 g de harina de fuerza
Masa principal
- 40 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 175 g de agua fría
- 300 g de sémola de trigo duro fina
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 8375 kJ / 2001 kcal
- Protein
- 62.1 g
- Sacharidy
- 330.3 g
- Tuk
- 55.2 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 45.1 g
- Sodík
- 4755.8 mg
Alternativní recepty
Pan payés con masa madre
16h
Pan de molde con masa madre
16ωρ. 45 λεπτ.
Chapata con masa madre
17u.
Pan de trigo con masa madre
15u.
Triángulos de bretzel
3ωρ.
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16h
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25 Std. 20 Min
Masa madre de manzana y trigo
48h 20 min
Pan corsario doble
Žádné hodnocení
Pan retorcido con masa madre
16h
Baguettes parisiennes
15ωρ. 30 λεπτ.
Pan gallego con masa madre
15ωρ. 30 λεπτ.