![Pan Venecia Pan Venecia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D4E1B6C6-677C-4018-9299-8C49B86F4846/Derivates/cd2108dd-ace7-4e8e-88fe-76c8aaa4e0fa.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de manzana y trigo
- 150 g de agua
- 15 g de pie de masa de manzana y trigo
- 150 g de harina de fuerza
Masa principal
- 40 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 175 g de agua fría
- 300 g de sémola de trigo duro fina
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 8375 kJ / 2001 kcal
- Protein
- 62.1 g
- Sacharidy
- 330.3 g
- Tuk
- 55.2 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 45.1 g
- Sodík
- 4755.8 mg
Alternativní recepty
Pan gallego con masa madre
15 godz. 30 min
Pan de yogur (larga fermentación)
16hod. 10min
Baguettes parisiennes
15 godz. 30 min
Pan de trigo con masa madre
15h
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15hod. 20min
Pan moreno en sartén con masa madre
14hod. 30min
Hogaza con granos de centeno y malta con masa madre
14hod. 30min
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16h
Chapata con masa madre
17h
Pan de molde con masa madre
16hod. 45min
Pan payés con masa madre
16h
Masa madre de manzana y trigo
48hod. 20min