
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de manzana y trigo
- 150 g de agua
- 15 g de pie de masa de manzana y trigo
- 150 g de harina de fuerza
Masa principal
- 40 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 175 g de agua fría
- 300 g de sémola de trigo duro fina
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2001 kcal / 8375 kJ
- Protein
- 62.1 g
- Tuk
- 55.2 g
- Sacharidy
- 330.3 g
- Vláknina
- 45.1 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Sodík
- 4755.8 mg
Alternativní recepty
Hogaza mediterránea con masa madre, queso y salvia
16hod.
Masa madre en polvo
24hod. 10min
Masa madre de manzana y trigo
48hod. 20min
Baguettes parisiennes
15hod. 30min
Chapata con masa madre
17hod.
Pan retorcido con masa madre
16hod.
Pan de molde con masa madre
16hod. 45min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23hod. 30min
Pan de trigo con masa madre
15hod.
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16hod.
Pan gallego con masa madre
15hod. 30min
Pan payés con masa madre
16hod.