Kompatibilní verze
Crostatine ai piselli e prosciutto (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisèe
- 250 g di farina senza glutine
- 100 g di burro freddo, a pezzi + q.b.
- 100 g di acqua, fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 1 cipollotto fresco a pezzi (30 g circa)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di piselli freschi
- 2 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 200 g di robiola
- 1 uovo medio
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
Terminare la preparazione
- 60 g di prosciutto cotto a cubetti consentito da prontuario
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1204 kJ / 288 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 21.7 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Sformato di patate e ricotta
1h 30min
Crostata di mais con crema al mascarpone (senza glutine)
50 min
Frittelle di patate e Parmigiano
30 min
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1h 10 min
Sformatini patate e porri
55 min
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1h 30min
Roselline prosciutto e formaggio (senza glutine)
1 Std.
Uova sode ripiene
1h 10 min
Tortino di patate dal cuore morbido
1 Std. 20 Min
Sformatini di patate con cuore filante
40 min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50 min
Crostini di polenta con tonno affumicato
1 Std.