Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 Stängel Minze, abgezupft
- 6 - 8 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (à 1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 300 g Risottoreis (z. B. Carnaroli oder Arborio)
- 60 g Weißwein
- 750 g Wasser
- 150 g Erbsen, TK
- 250 g Kabeljaufilets, frisch, ohne Haut, in Stücken (3-4 cm)
- 1 ½ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 40 g Butter, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2125 kJ / 508 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 438 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffel-Kokos-Suppe mit Lachs
30 min
Lammhüfte mit Safran-Spargelrisotto
1h 50 min
Dorade mit Zuckerschoten und Kichererbsen
35min
Lachs mit Spargel, Reis und Zitronen-Hollandaise
45 min
Apfel-Risotto mit gekochtem Schinken
30 min
Süßkartoffel-Rhabarber-Curry
30 min
Kabeljau mit Bärlauchkruste
45 min
Süßkartoffel-Orangen-Suppe mit Lachs
40 Min
Hähnchen-Bärlauch-Geschnetzeltes
30 min
Spanisches Risotto
1h
Kabeljaufilet mit Nektarinen-Tomaten-Ragout
25 min
Lachs mit Zitronenrisotto
40 Min