Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 Stängel Minze, abgezupft
- 6 - 8 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (à 1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 300 g Risottoreis (z. B. Carnaroli oder Arborio)
- 60 g Weißwein
- 750 g Wasser
- 150 g Erbsen, TK
- 250 g Kabeljaufilets, frisch, ohne Haut, in Stücken (3-4 cm)
- 1 ½ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 40 g Butter, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2125 kJ / 508 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 438 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spanisches Risotto
1 Std.
One Pot Pasta mit Schinken-Zitronen-Sauce
25 min
Lachs-Fenchel-Risotto
25 min
Salsiccia-Risotto
30 Min
Weizenbier-Risotto mit Meeresfrüchten
45 Min
Erbsenpasta mit Garnelen
40min
Risotto mit Rucola und Gorgonzola
30 Min
Risotto mit Zucchini und Speck
35 Min
Lachs mit Spargel, Reis und Zitronen-Hollandaise
45 Min
Lachs mit Zitronenrisotto
40min
Rindfleischsuppe
40min
Risotto mit Lachs und Tomaten
50 Min