Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Erdnussöl
- 15 - 20 g rote Currypaste, nach Geschmack (siehe Tipp)
- 55 g brauner Zucker
- 55 g Fischsauce
- 40 g Tamarinden-Paste
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 1 Kaffir-Limettenblatt, getrocknet
- 400 g Wasser
- 200 g grüne Bohnen, frisch, in Stücken (3 cm)
- 4 Fischfilets, weiß, ohne Haut (à ca. 200 g, je ca. 8 x 10 cm groß)
- 125 g Babymais, aus dem Glas, abgetropft, in Stücken (2-3 cm)
- 270 g Kokoscreme
- Koriander, abgezupft, gehackt, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2406 kJ / 575 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Karibisches Curry
45min
Grünes Thai-Curry mit Zitronengras-Reis
1h 15 min
Marinierter Lachs mit Thai-Spargel
1h 20 min
Garnelen-Curry
25 min
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45min
Kerala Fisch Curry
30min
Fisch auf Paprika-Couscous
40min
Khao Pad (Gemüsereis)
1h 30min
Teriyaki-Lachs mit feurigem Wirsing
45min
Thai-Lachs-Päckchen
45min
Karibisches Garnelencurry
30min
Grünes Thai-Curry
40min