Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Kalbsrücken, 4 Stücke (à 100 g)
- 6 Prisen Pfeffer
- 8 Tomaten, getrocknet (Soft-Tomaten)
- 8 Scheiben fetter Speck (Lardo)
- 400 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - ¾ TL Salz
- 300 g Milch
- 100 g Polenta (Maisgrieß)
- 4 EL Olivenöl
- 300 g Erbsen, TK
- 100 g Butter, in Stücken
- 12 Stängel Salbei, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3224 kJ / 769 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 54 g
Alternativní recepty
Filet Wellington
1 Std. 45 Min
Piccata Milanese
30min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 Min
Lammhüfte mit Erbsen-Minz-Püree
50 Min
Boeuf Bourguignon
9h 30min
Rahm-Bärlauch-Polenta mit Hähnchen
30min
Honig-Limetten-Hähnchen mit Mango-Chutney
1 Std. 15 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Tandoori-Schweinefilet auf Glasnudelsalat
1 Std.
Gnocchi mit Kürbis und Salsiccia
2 Std.
Risotto mit Kaiserschoten und Lammrücken-Medaillons
40min
Zucchini-Salsiccia-Pasta
35 Min