Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Kalbsrücken, 4 Stücke (à 100 g)
- 6 Prisen Pfeffer
- 8 Tomaten, getrocknet (Soft-Tomaten)
- 8 Scheiben fetter Speck (Lardo)
- 400 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - ¾ TL Salz
- 300 g Milch
- 100 g Polenta (Maisgrieß)
- 4 EL Olivenöl
- 300 g Erbsen, TK
- 100 g Butter, in Stücken
- 12 Stängel Salbei, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3224 kJ / 769 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 54 g
Alternativní recepty
Pappardelle mit Lammragout
1h
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35min
Perlhuhn Quatre-Épices
50 Min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1h
Polenta mit Trüffel und Ei
35min
Huhn in Curry-Erdnuss-Sauce mit grünem Spargel und Zuckerschoten (Thailand)
1h 30min
Rinderhüfte mit Gemüse
40min
Teriyaki-Lachs
40min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Limetten-Geschnetzeltes mit Spätzle
30min
Maronisuppe mit Pilztascherl
40min