Saltimbocca auf Erbsen-Polenta
TM5 TM31 TM6

Saltimbocca auf Erbsen-Polenta

3.5 (23 hodnocení)

Suroviny

  • 400 g Kalbsrücken, 4 Stücke (à 100 g)
  • 6 Prisen Pfeffer
  • 8 Tomaten, getrocknet (Soft-Tomaten)
  • 8 Scheiben fetter Speck (Lardo)
  • 400 g Wasser
  • 1 TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
    nebo 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l)
  • ¾ TL Salz
  • 300 g Milch
  • 100 g Polenta (Maisgrieß)
  • 4 EL Olivenöl
  • 300 g Erbsen, TK
  • 100 g Butter, in Stücken
  • 12 Stängel Salbei, abgezupft

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
3224 kJ / 769 kcal
Protein
32 g
Sacharidy
33 g
Tuk
54 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty