Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Kalbsrücken, 4 Stücke (à 100 g)
- 6 Prisen Pfeffer
- 8 Tomaten, getrocknet (Soft-Tomaten)
- 8 Scheiben fetter Speck (Lardo)
- 400 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - ¾ TL Salz
- 300 g Milch
- 100 g Polenta (Maisgrieß)
- 4 EL Olivenöl
- 300 g Erbsen, TK
- 100 g Butter, in Stücken
- 12 Stängel Salbei, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3224 kJ / 769 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 54 g
Alternativní recepty
Risotto milanese
35min
Möhren-Hirsotto mit Lammfilet im Bärlauchmantel
45min
Filet Wellington
1h 45min
Wirsing-Morchel-Risotto
45min
Pastasotto mit Pesto und Lammkotelettes
40min
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35min
Graupen-Risotto mit Garnelen
45min
Kräuter-Risotto mit Räucherforelle
35min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1 Std.
Piccata Milanese
30min
Risotto mit Steakstreifen und Frühlingsgemüse
55 min
Risotto alla Milanese
35min