
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Kalbsrücken 4 Stücke (à 100 g)
- 6 Prisen Pfeffer
- 8 Tomaten, getrocknet (Soft-Tomaten)
- 8 Scheiben fetter Speck (Lardo)
- 400 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - ¾ TL Salz
- 300 g Milch
- 100 g Polenta (Maisgrieß)
- 4 EL Olivenöl
- 300 g Erbsen, TK
- 100 g Butter in Stücken
- 12 Stängel Salbei abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 769 kcal / 3224 kJ
- Protein
- 32 g
- Tuk
- 54 g
- Sacharidy
- 33 g
Alternativní recepty
Spargel-Risotto mit Garnelen
50min
Rahm-Bärlauch-Polenta mit Hähnchen
30min
Möhren-Hirsotto mit Lammfilet im Bärlauchmantel
45min
Boeuf Bourguignon
1hod. 30min
Ossobuco
1hod. 20min
Gnocchi mit Kürbis und Salsiccia
2hod.
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1hod.
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Pappardelle mit Lammragout
1hod.
Zucchini-Salsiccia-Pasta
35min
Orecchiette mit Salsiccia-Sauce
40min
Risotto alla Milanese
35min