Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g água
- 200 g feijão-verde redondo cortado ao meio
- 30 g chalota
- 1 malagueta s/ sementes, picada, mais q.b. p/ guarnecer
- 1 folha de salva fresca, mais q.b. p/ guarnecer
- 50 g azeite
- 100 g grão-de-bico cozido escorrido, mais 2 c. de sopa p/ guarnecer
- 1 - 2 pitadas de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 699 kJ / 167 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 159 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Harira - Sopa de lentilhas com carne
2h
Bolo salgado de bacon e tâmaras
1h
Bolonhesa de lentilhas com salame no forno
1h 10min
Piadina romana com salada de rúcula feta e figo
1h
Mahmoul com recheio de tâmara, pistácio e noz
2h
Piza de salmão com alcaparras e manjericão
45min
Salada de pepino com molho de iogurte e cebolinho
2h
Molho de tomate com azeitonas e alcaparras
1h
Salada fria de favas
30min
Massa de castanha
20 min
Waffles vegan de espinafres com húmus de feijão e tomate seco
30min
Focaccia de beterraba com salmão fumado
2h 15min