Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Azeite aromático
- 1 dente de alho
- 15 g manjericão, só as folhas
- 10 g manjerona, só as folhas
- 5 pés de tomilho-limão, só as folhas
- 1 lima, só a raspa
- 150 g azeite
Massa
- 240 g água
- 10 g açúcar amarelo
- 40 g azeite
- 15 g aguardente
-
15
g fermento de padeiro fresco
nebo ½ c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65
- 10 g sal
Cobertura
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 2 queijos burrata
- 50 g rúcula
- 1 fio de vinagre balsâmico
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 8766 kJ / 2097 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 192 g
- Tuk
- 123 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empadas de Castelo Branco
1 Std. 40 Min
Mochis de sésamo preto
24 Std.
Ovos com cobertura de falafel e molho de iogurte
50 Min
Piza arco-íris vegetariana
1 Std. 40 Min
Tarte tatin de tomate
1 Std. 10 Min
Piza de salmão com alcaparras e manjericão
45 Min
Piza de espinafres e funcho
1 Std. 40 Min
Tarte vegetariana
1 Std.
Crepes com espinafres e ovo
1 Std. 5 Min
Sopa de cebola gratinada à francesa
5 Std. 30 Min
Piza vegan
1 Std. 30 Min
Piza afrodisíaca
1 Std.