Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g beterraba crua cortada em dedos grossos
- 150 g abóbora cortada em dedos grossos
- 150 g curgete cortada em dedos grossos
- 150 g feijão-verde redondo fresco
- 1 pé de rosmaninho
- 1 pé de tomilho
- 1 pé de salva fresca
- 1 pé de hortelã
- 1 c. chá de sementes de coentros
- 1 c. chá de cominhos
- 1 c. chá de pimenta preta em grão
- 3 vagens de cardamomo abertas
- Cubos de gelo q.b. p/ arrefecer
- 1000 g água
- 3 c. chá de sal
- 750 g azeite
-
350
g vinagre de xerez
nebo 350 g vinagre de vinho tinto - 1 limão, só a raspa
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 7265 kJ / 1738 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 189 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de água com massa-mãe
21 Std.
Costeletas de porco em sous-vide com molho de abacaxi e batatas assadas
3 Std. 25 Min
Pãezinhos de ameixa com molho de ameixa
Žádné hodnocení
Mistura rústica de especiarias para pão
Žádné hodnocení
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Abacates recheados com camarão e molho cocktail
25min
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Doce branco com ameixa
4 Std.
Coelho à transmontana
7 Std. 30 Min
Crepes de farinha de milho com molho de laranja
30min
Pão branco
15h