Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g beterraba crua cortada em dedos grossos
- 150 g abóbora cortada em dedos grossos
- 150 g curgete cortada em dedos grossos
- 150 g feijão-verde redondo fresco
- 1 pé de rosmaninho
- 1 pé de tomilho
- 1 pé de salva fresca
- 1 pé de hortelã
- 1 c. chá de sementes de coentros
- 1 c. chá de cominhos
- 1 c. chá de pimenta preta em grão
- 3 vagens de cardamomo abertas
- Cubos de gelo q.b. p/ arrefecer
- 1000 g água
- 3 c. chá de sal
- 750 g azeite
-
350
g vinagre de xerez
nebo 350 g vinagre de vinho tinto - 1 limão, só a raspa
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 7265 kJ / 1738 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 189 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolinhos de bacalhau
1óra
Stolen
3h 30 min
Spring rolls com molho picante
25 Min
Chutney de cebola, cenoura e pera
1h 20min
Rolo de batata-doce e castanha
55min
Gelado de banana e pêssego
8hod. 15min
Gelado de cheesecake de limão
8h
Queijo mascarpone - TM5
20 Std. 30 Min
Costeletas de borrego e puré de ervilhas e espinafres
1óra
Chutney de tomate verde
40 min
Bola de bacalhau de Lamego
1h 20min
Gelado de banana
5 min