Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g beterraba crua cortada em dedos grossos
- 150 g abóbora cortada em dedos grossos
- 150 g curgete cortada em dedos grossos
- 150 g feijão-verde redondo fresco
- 1 pé de rosmaninho
- 1 pé de tomilho
- 1 pé de salva fresca
- 1 pé de hortelã
- 1 c. chá de sementes de coentros
- 1 c. chá de cominhos
- 1 c. chá de pimenta preta em grão
- 3 vagens de cardamomo abertas
- Cubos de gelo q.b. p/ arrefecer
- 1000 g água
- 3 c. chá de sal
- 750 g azeite
-
350
g vinagre de xerez
nebo 350 g vinagre de vinho tinto - 1 limão, só a raspa
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 7265 kJ / 1738 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 189 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poppadoms
50 Min
Pão recheado com tomate seco, azeitonas e pesto de manjericão
2 Std. 30 Min
Salada de arroz com melancia e mozarela
45min
Quebra-nozes
Žádné hodnocení
Tranças de sementes de papoila
14 Std. 30 Min
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Hambúrgueres vegetarianos
24h
Baba ghanoush de abóbora
35 Min
Baguetes de espelta com massa-mãe
7h 35min
Salada de legumes da primavera
50 Min
Pickles de legumes fáceis e rápidos
48 Std.
Bolo salgado com curgete
45min