Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de aceite de oliva
- 20 g de apio en trozos de 3 cm
- 50 g de zanahoria en trozos de 3 cm
- 60 g de cebolla en trozos
- 500 g de carne de ternera sin nervios en trozos de 3 cm
- 60 g de vino blanco seco
- 300 g de patatas en trozos de 2 cm
- 200 g de tomate troceado en conserva
- 180 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 manzana (de cualquier tipo) descorazonada y en rodajas de 0,5 cm
- 2 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1233 kJ / 294 kcal
- Protein
- 28.8 g
- Sacharidy
- 18.8 g
- Tuk
- 9.3 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 417.8 mg
Alternativní recepty
Estofado de ternera con tortellini
1h
Jamoncitos de pollo al vino blanco
40 min
Estofado de pavo a la provenzal con patatas y champiñones
1h
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1h
Estofado de contramuslos de pollo de corral
40 min
Estofado cremoso de pavo y puerro
35 min
Guiso de carne etíope (Zighinì)
1h
Sopa Goulash de ternera
1 godz. 10 min
Menú: Boeuf bourguignon y bizcocho de limón
2h 40min
Ternera estofada con ñoquis
1 godz. 30 min
Estofado de cordero y garbanzos (Abgusht) - Irán
1 godz. 20 min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1h