Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema pastelera
- 300 g de leche
- 50 g de azúcar
- 40 g de harina de repostería
- 2 huevos
- 1 vaina de vainilla
Bombas
- 50 g de azúcar
- 1 tira de piel de naranja (solo la parte naranja)
- 1 tira de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 85 g de leche
- 55 g de agua
- 1 huevo
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de miel
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- 5 g de levadura prensada fresca
- 180 g de harina de fuerza
- 150 g de harina de repostería
- 45 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos pequeños
- 500 g de aceite de girasol
Caramelización
- 2070 g de agua
- 250 g de azúcar
- 1 cucharada de glucosa
- 1 - 2 chorritos de vinagre
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2835 kJ / 678 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Sacharidy
- 106.7 g
- Tuk
- 22.6 g
- Nasycený tuk
- 7.4 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 333.7 mg
Alternativní recepty
Crocanti de cacahuetes
1h 30min
Azucarillos de caramelo
24h
Tarta Papá Noel
4h
Crema pastelera
10min
Tronco de Navidad con frutas frescas
5h 30min
Masa choux
2h
Panal de caramelo
1h 30min
Mini eclairs de frambuesa
3 Std.
Petisús (éclairs)
1h 50 min.
Almíbar básico
10min
Azúcar glas
5min
Crema pastelera (Espesar)
15min