Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La génoise
- 15 g de beurre doux pour les moules
- 4 œufs
- 140 g de sucre en poudre
- 10 g de sucre vanillé maison
- 140 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 pincée de sel
La mousseline à la fraise
- 300 g de fraises, rincées et équeutées
- 250 g de lait entier
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 25 g de fécule de maïs
- 100 g de sucre glace maison
- 3 jaunes d'œufs
- 150 g de beurre doux, coupé en morceaux
Le dressage et la finition
- 250 g de pâte à sucre blanche
- 100 g de glaçage royal
- 50 g de fraises
- 50 g de pâte à sucre rose
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1706 kJ / 407 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cupcakes chocolat-cacahuète
50min
Entremets aux deux chocolats
35min
Fraisier
12h 45min
Génoise
1h 50 min.
Cupcake mimosa
1h
Cupcake cappuccino
50min
Layer cake
1h 45min
Cupcakes à la vanille
1h
Gâteau crémeux à la vanille
13 Std.
Ganache au chocolat
20min
Génoise au chocolat
45min
Beignets fourrés chocolat ou confiture
6 Std.