Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La génoise
- 15 g de beurre doux pour les moules
- 4 œufs
- 140 g de sucre en poudre
- 10 g de sucre vanillé maison
- 140 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 pincée de sel
La mousseline à la fraise
- 300 g de fraises, rincées et équeutées
- 250 g de lait entier
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 25 g de fécule de maïs
- 100 g de sucre glace maison
- 3 jaunes d'œufs
- 150 g de beurre doux, coupé en morceaux
Le dressage et la finition
- 250 g de pâte à sucre blanche
- 100 g de glaçage royal
- 50 g de fraises
- 50 g de pâte à sucre rose
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1706 kJ / 407 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bavarois meringué aux fraises
4h
Gâteau de Pâques
1h 55 min
Gâteau tout chocolat
5h 45 min
Gâteau à la pâte à tartiner et aux poires
1h 45 min
Génoise
1h 50min
Layer cake
1h 45 min
Entremets aux deux chocolats
35min
Ganache au chocolat
20min
Génoise aux fraises et son coulis
1h 15min
Gâteau aux 3 chocolats
2h 55 min
Génoise au chocolat
45min
Tiramisu
5 Std. 20 Min