Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano

Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano

3.6 12 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 1hod.
6 fette

Suroviny

Crema di Parmigiano Reggiano
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • uova
    2
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
Impasto
  • farina tipo 00
    200 g
  • di olio extravergine di oliva
    35 g
  • di acqua
    75 g
  • di sale
    5 g
  • salamini tipo Cacciatorino, a fette (circa 150 g)
    4
  • di scamorza a fette
    250 g
  • uovo leggermente sbattuto
    1

Nutriční hodnoty na 1 fetta

Kalorie 500.2 kcal / 2092.7 kJ
Protein 29.5 g
Tuk 31.4 g
Sacharidy 26.7 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 13.8 g
Sodík 1128.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...