Kompatibilní verze
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema di Parmigiano Reggiano
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 uova
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Impasto
- 200 g farina tipo 00
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 75 g di acqua
- 5 g di sale
- 4 salamini tipo Cacciatorino, a fette (circa 150 g)
- 250 g di scamorza a fette
- 1 uovo, leggermente sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2092.7 kJ / 500.2 kcal
- Protein
- 29.5 g
- Sacharidy
- 26.7 g
- Tuk
- 31.4 g
- Nasycený tuk
- 13.8 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 1128.7 mg
Alternativní recepty
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Mondeghili
40min
Focaccia di patate in padella
1h
Focaccia morbida
4h
Crostata di pere e noci
1h 30min
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1h 40min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2h
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2h
Torta di riso cacio e pepe
1h 30min
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1h 30min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min