Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
TM6 TM5 TM31

Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano

3.6 (12 hodnocení)

Suroviny

Crema di Parmigiano Reggiano

  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 2 uova
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Impasto

  • 200 g farina tipo 00
  • 35 g di olio extravergine di oliva
  • 75 g di acqua
  • 5 g di sale
  • 4 salamini tipo Cacciatorino, a fette (circa 150 g)
  • 250 g di scamorza a fette
  • 1 uovo, leggermente sbattuto

Nutriční hodnoty
na 1 fetta
Kalorie
2092.7 kJ / 500.2 kcal
Protein
29.5 g
Sacharidy
26.7 g
Tuk
31.4 g
Nasycený tuk
13.8 g
Vláknina
0.8 g
Sodík
1128.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty