Kompatibilní verze
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema di Parmigiano Reggiano
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 uova
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Impasto
- 200 g farina tipo 00
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 75 g di acqua
- 5 g di sale
- 4 salamini tipo Cacciatorino, a fette (circa 150 g)
- 250 g di scamorza a fette
- 1 uovo, leggermente sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2092.7 kJ / 500.2 kcal
- Protein
- 29.5 g
- Sacharidy
- 26.7 g
- Tuk
- 31.4 g
- Nasycený tuk
- 13.8 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 1128.7 mg
Alternativní recepty
Gattò di patate (TM6)
1 godz. 30 min
Torta salata radicchio e salsiccia
1h 15min
Torta salata con melanzane e scamorza
1 godz. 30 min
Sformato di riso filante agli asparagi e prosciutto cotto
1h 5min
Crostata salata multicolore
1h
Mondeghili
40 min
Plumcake patate e speck
2h
Torta salata radicchio e robiola
2h 30min
Patate gratinate al formaggio
2h
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1 godz. 30 min
Crostata al cioccolato e lamponi
2h
Lasagne zucca e salsiccia
2h