Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano

Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano

3.6 15 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
6 fette

Suroviny

Crema di Parmigiano Reggiano
  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 2 uova
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Impasto
  • 200 g farina tipo 00
  • 35 g olio extravergine di oliva
  • 75 g di acqua
  • 5 g di sale
  • 4 salamini tipo Cacciatorino, a fette (circa 150 g)
  • 250 g di scamorza a fette
  • 1 uovo leggermente sbattuto

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 1128.7 mg
Protein 29.5 g
Kalorie 2092.7 kJ / 500.2 kcal
Tuk 31.4 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 13.8 g
Sacharidy 26.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...