Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di patate farinose, pelate e a fette (3 mm)
- 2 foglie di salvia fresca
- 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1146 kJ / 274 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 29.8 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cottura del riso a chicco lungo
35min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3 Std. 40 Min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30 min
Carote sottovuoto timo e feta
1 godz.
Contorno di zucchine sottovuoto
30 Min
Asparagi sottovuoto
50min
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2 godz. 40 min
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1óra 10p
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 godz. 30 min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Pollo speziato sottovuoto
1 Std. 50 Min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35 min