Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di patate farinose, pelate e a fette (3 mm)
- 2 foglie di salvia fresca
- 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1146 kJ / 274 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 29.8 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sovracosce di pollo sottovuoto
1sa 35 dk
Cottura del riso a chicco lungo
35 min
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2h 30 min
Contorno di melanzane sottovuoto
40 min
Contorno di zucchine sottovuoto
30 min
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1h 10 min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 min
Carote sottovuoto timo e feta
1h
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2h 30 min
Mele sottovuoto alla cannella
1u. 50min
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2h
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12u. 15min