Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di patate farinose, pelate e a fette (3 mm)
- 2 foglie di salvia fresca
- 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1146 kJ / 274 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 29.8 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carote sottovuoto timo e feta
1h
Pere sottovuoto alla cannella
2h 5 min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20 phút
Involtini di pollo ripieni sottovuoto con salsa ai peperoni
2h 10 min
Ananas sottovuoto
1h 15min
Asparagi sottovuoto
50 Min
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2 Std.
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2 Std. 30 Min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35min
Carote sottovuoto al miele
1h 20 phút
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2 Std. 30 Min