Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 30 g di scalogno
- 60 g di burro
- 480 g di riso Carnaroli (tempo di cottura 15-16 minuti)
- 90 g di vino bianco
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale fatto in casa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1723 kJ / 412 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 64.7 g
- Tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla valdostana
35 Min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2 Std.
Risotto al pomodoro
40 Min
Risotto alla parmigiana
30 min
Risotto ai quattro formaggi
40 Min
Cotechino in crema di lenticchie
50 min
Risotto alla parmigiana
25min
Gnocchi alla romana
1 godz. 15 min
Risotto alla Parmigiana
40 Min
Risotto alla milanese
30 min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35 Min
Crema gianduia e mascarpone
10 Min