Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla a metà
- 50 g di porro a pezzi (3 cm)
- 50 g di carota, pelate e a pezzi (3 cm)
- 50 g di foglie di cavolo verza a pezzi (3 cm)
- 50 g di sedano rapa, pelato e a pezzi (3 cm)
- 50 g di cavolo cappuccio a pezzi (3 cm)
- 15 g di burro
- 1000 g di acqua
- 2 dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 208 kJ / 50 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di legumi e verdure
40 Min
Minestra saporita di pasta e verdure
50 min.
Zuppa di ceci e cicoria
1h
Zuppa al profumo di curcuma
1h
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12h 10min
Piselli in umido
1u. 10min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 min
Zuppa leggera con verdure di primavera
35 Min
Fagioli alla veneta
1 godz. 30 min
Minestra di cereali e verdure invernali
50 min.
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50 min.
Minestrone
45 min