Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di burro a pezzi piccoli
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
Ripieno
- 1000 g di spinaci freschi
- 120 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 4 uova
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1033 kJ / 249 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 16.7 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 85 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta salata di zucca e spinaci
1u. 50min
Torta salata piselli e primo sale
2j 15 menit
Torta salata tricolore
1h 20 min
Torta salata pasquale
2h
Torta salata zucchine e gamberi
45 min
Quiche porri e prosciutto
1h 45 min
Torta salata porri e bietole
1h 30min
Torta salata ai funghi
1h 30min
Quiche di spinaci e speck
2h
Torta salata asparagi e ricotta
1h
Tortino di fagiolini e patate
1h 30min
Crostata salata di spinaci
1h